breakfast, healthy, hummus

Ravintosuunnitelma

Sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan räätälöity yksilöllinen ravintosuunnitelma, jossa huomioitu erikoistoiveet ja mahdolliset rajoitukset. Valmiit ateriavaihtoehdot ja reseptejä eri aterioille. Halutessasi saat myös tarkemmat ravintoainetiedot (kalorit, energiaravintoaineet, vitamiinit, kivennäisaineet). Lähetän sinulle etukäteen esitietolomakkeen sekä ruokapäiväkirjan täytettäväksi, jonka pohjalta rakennan suunnitelman ja annan ohjeet.

Kenelle ravintosuunnitelma sopii:

  • Jos olet esimerkiksi tavoitteellisesti treenaava kuntoilija tai urheilija ja haluat optimoida suorituskyvyn ja palautumisen.
  • Olet kokeillut kaikki mahdolliset dieetit, minkä seurauksena normaali ja terveellinen syöminen on hukassa. Ravintosuunnitelman avulla saat toimivan ja terveellisen suunnitelman esim. painonpudotukseen tai hyvinvoinnin parantamiseksi.
  • Jos kärsit monista erilaisista ruokarajoituksista tai sinulla on erityisruokavalio. Suunnitelman avulla saat kattavan listauksen sinulle sopivista ja terveellisistä ruoka-ainevalinnoista ja niiden pohjalta rakennetun ruokavalion.

Hinta tuntityön mukaan:
75 €/h