Ravitsemuspalvelut

nyt on aika tehdä sinun unelmiesi terveydestä totta!

Katso alta tarjoamieni ravitsemuspalvelujen sisältö. Valitse omien tavoitteidesi mukaan itsellesi sopivin. 

Ravintosuunnitelma

Sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan räätälöity yksilöllinen ravintosuunnitelma, jossa huomioitu erikoistoiveet ja mahdolliset rajoitukset. Valmiit ateriavaihtoehdot ja reseptejä eri aterioille. Halutessasi saat myös tarkemmat ravintoainetiedot.

Hinta tuntityön mukaan:
75 €/h

Ravitsemusohjaus

Kaipaatko apua suoliston hyvinvointiin, syömisen hallintaan, ruoka-ainerajoituksiin tai kenties suorituskyvyn parantamiseen? Ohjauksesta saat aina mukaasi myös kirjalliset ohjeet.

Valittavanasi 4 eri palvelupakettia: suolisto kuntoon, paino hallintaan, aineenvaihdunta kuntoon tai urheilijan ravitsemus.
Katso kokonaisuuksien tarkemmat sisällöt ja hinnat palveluiden sivuilta.

Jos mikään valmiista kokonaisuuksista ei vastaa ongelmaasi, voit aina varata myös yksittäisen ohjauksen, missä paneudutaan juuri sinun ravitsemusongelmaan. Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus yhdessä.

Ruokapäiväkirja-analyysi

Ennakkoon täytettävä 3-5 pvän ruokapäiväkirja ja esitietolomake. Saat kirjallisen palautteen ruokapäiväkirjastasi, mikä syömisessäsi on jo hyvin ja mitkä ovat mahdollisia ongelmakohtia. Saat konkreettiset ohjeet ruokavaliosi ja syömisen hallinnan parantamiseen.

Hinta:
99 €

Ravitsemusluennot ja kirjoitustyöt

Palveluihin kuuluvat mm. ravitsemusluennot, TYHY- ja TYKY-päivien hyvinvointiluennot, elämäntaparemontit ja ravitsemuskoulutukset. Luentojen kesto tarpeen mukaan. Puolen päivän ja koko päivän kestävät luentosetit käytännön harjoituksineen ovat myös mahdollisia TYHY- tai TYKY-päivän ohjelmaksi. Luennon hinta kestosta ja sijainnista riippuen. Kysy tarkempaa tarjousta sähköpostitse. Kolumneja, oppaita sekä ravitsemusaiheisia artikkeleita resepteineen aikakausilehtiin sekä yritysten omiin julkaisuihin.

Ravitsemusohjausajan peruutuksen voit tehdä veloituksetta 12 tuntia ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen veloitan varauksesta täyden hinnan. Voit peruuttaa tai muuttaa ajan soittamalla numeroon 044-5960981 tai laittamalla sähköpostia jennij.viitasalo@gmail.com.

Osta läheisellesi lahjakortti!

Anna läheisellesi hyvinvointia lahjaksi.

Osta valmis ravitsemuspalvelu tai laita korttiin vapaa summa, niin vastaanottaja voi itse valita haluamansa palvelun.

Osta lahjakortit joko puhelimitse tai sähköpostilla.